Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Kamoliņš, hairdresser`s

Brīvības iela 98b-3.st., Liepāja, Latvija, LV-3401
(+371) 63426641
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsHairdressers

Statistics:
Fully viewed : 7767
Showed in search results : 69147
View in catalog : Hairdressers


Mare, hotel
Mare, hotelHotel Mare, 500 m sea, rooms for seminars, conferences, bathhouse, fire place, TV, the Internet, going by boats, paintball, golf, rides by horses, excursions, guide services.
Neptūns, restaurant
Neptūns, restaurantRestorāns „Neptūns” ir senākais restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 44 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā.
Inčukalna strops, guest house
Inčukalna strops, guest houseWe offer you a possibility to forget every day problems and give a way to rest. A bathhouse with jacuzzi, rooms for seminars and celebrations
Zāģeri, guest house
Zāģeri, guest houseBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Olymp, fitness club
Olymp, fitness clubFitnesa klubs Olymp piedāvā jaunākās paaudzes trenažieru zāli, aerobiku, karate, boksa nodarbības. Grupu nodarbību zāle ar peldošo grīdu, stiepšanās telpa, fitobārs, sauna, solārijs.
Trīs pēdas, aplīmēšana, design
Trīs pēdas, aplīmēšana, designCar decals are the main direction of the company. We work with the adhesive films and auxiliary materials of 3M and MACTAC companies. We find a corresponding quality adhesive film for every vehicle.
Līcīši, leisure complex
Līcīši, leisure complexConfluence of the Kausupīte River and main stream the Daugava River are making Bay, next to it place has found Nature relaxation and leisure complex „Līcīši” – human mind and nature made environment, which you won’t find anywhere else – you can say – little paradise on earth...
Priedes māja, guest house
Priedes māja, guest houseViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
Vila VAKARĖ , guest house
Vila VAKARĖ , guest houseVilla VAKARĖ atrodas Palanga zaļās zonas klusā vietā pie City Stadium. Īsa pastaiga uz jūras vai pilsētas centru -15 min. Liels pagalms, skaistas priedes, nojume ar āra kamīnu.
Visi banneri