Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Tonus Elast, SIA

Tonus Elast, SIA

Pilskalni, Grīnvalti, Nīcas pagasts, Dienvidkurzemes novads, Latvija, LV-3473
(+371) 63431547
(+371) 63431280
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsPharmaciesMedical equipment and tools
Map

Statistics:
Fully viewed : 9668
Showed in search results : 138746
View in catalog : Pharmacies


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
ESELO, central warehouse
ESELO, central warehouseSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Garauši, recreation centre
Garauši, recreation centreAt the Lobes lake. 15 different boats for fishing, fishing licences, places for tents and fire, lodging for the night in the country house.
Komforts, plumbing and heating salon
Komforts, plumbing and heating salonThe main business activity of the company EVA-SAT is retail and wholesale of high quality sanitary and heating technique.
D.C.S. SIA, moving services
D.C.S. SIA, moving servicesD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
pārvietošana, pārcelšana.
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
Gungas, guest house
Gungas, guest houseGungas -  etnographic holiday lodge for festivities, recreation and seminars.
Aivars-K, working of stone
Aivars-K, working of stoneStone processing. Ware of metal and stone, interior elements, garden sculptures, tombstones, fountains, lights, stone benches and tables..
Visi banneri