Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Apotheka, pharmacies

Apotheka, pharmacies

Rīgas iela 27, Iecava, Bauskas novads, Latvija, LV-3913
(+371) 63960228
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsPharmacies
Map

Statistics:
Fully viewed : 7666
Showed in search results : 39744
View in catalog : Pharmacies


Burtnieki, guest house
Burtnieki, guest houseViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
Pirts Asni, bath
Pirts Asni, bathPirts Asni Lilastē - priekam, atpūtai un veselībai gan ziemā, gan vasarā. Netālu jūra. Koka kubls - karstais ar pazemes ūdeni. Pašu pirts sietas slotiņas.
ALAUŠYNĖ , guest house
ALAUŠYNĖ , guest houseCozy rooms in the country farmstead. Catering may be entrusted to our care since our café we run is proud having a sign of European culinary heritage of Aukštaitija region. Excursions are organized.
Ergoss, SIA, building material sale
Ergoss, SIA, building material saleErgoss. Koksnes plātņes - saplāksnis, mēbeļu plātnes, OSB plātnes. Dažādu finieru veidu zāģēšana. Mēbeles pēc pasūtījuma.
Embūtes muiža, guest house
Embūtes muiža, guest houseNaktsmītnes, banketu un semināru zāle. Embūtes dabas parkā - eko taka, izbaudīsiet dabas parkā esošos dabas un kultūrvēsturiskos objektus.
Tavs Draugs, zoo salon
Tavs Draugs, zoo salonUzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodas divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodas Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu.
Dimzas, tree nursery
Dimzas, tree nurserySeed-plot Dimzas are offering for costumers: a wide assortment of ornamental plants. Floristic materials. We draft and realize greening projects.
Vila VAKARĖ , guest house
Vila VAKARĖ , guest houseVilla VAKARĖ atrodas Palanga zaļās zonas klusā vietā pie City Stadium. Īsa pastaiga uz jūras vai pilsētas centru -15 min. Liels pagalms, skaistas priedes, nojume ar āra kamīnu.
Bekiški, guest house
Bekiški, guest houseMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnika
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnikaDentists. Dental services. Children's dentistry. Stomatology (dentistry). Art restoration of teeth. Dentures.
Visi banneri