Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

LVM atpūtas vieta pie Zebrus ezera, camping

Bikstu pagasts, Dobeles novads, Latvija, LV-3728
(+371) 29252368
 
AllOffersGallery
Description
Par VAS "Latvijas valsts meži" laivas izmantošanu makšķerēšanai ar makšķeri vai spiningu vietējiem pagasta iedzīvotājiem, pensionāriem, invalīdiem– cena Ls 1.00. Par VAS "Latvijas valsts meži" laivas izmantošanu makšķerēšanai ar makšķeri vai spiningu pārējiem ezera apmeklētājiem darbdienās– cena Ls 3.00, sestdienās, svētdienās, citās brīvdienās un svētku dienās - cena Ls 5.00. Par VAS "Latvijas valsts meži" laivas izmantošanu atpūtai bez makšķerēšanas - Ls 0.50 stundā. Par ūdensvelosipēda izmantošanu - Ls 1.00 stundā. Laivu rezervēšana - Ls 0.50. Visi klienti, kuri izmanto laivas vai ūdensvelosipēdus, tiek reģistrēti laivu bāzē reģistrācijas žurnālā. Ezerā stingri jāievēro Makšķerēšanas noteikumi, Nolikums par licencēto makšķerēšanu un ezera uzrauga norādījumi. Nozvejas norma – saskaņā ar Makšķerēšanas noteikumiem. Putnu aizsardzības nolūkā no ledus kušanas līdz 30. jūnijam aizliegta laivu un cilvēku uzturēšanās Zebrus ezera rietumu un dienvidu krastā un ezerā 100 m no virsūdens augāja malas Makšķerniekus, kuri pārkāpj lieguma zonu un Makšķerēšanas noteikumus, ezerā var neielaist. Jebkuru peldošu līdzekļu atrašanās Zebrus ezerā bez saskaņošanas ar VAS "Latvijas valsts meži" aizliegta. Zebrus ezera piekrastes zemju īpašnieki ir tiesīgi savā priekrastes joslā turēt un izmantot personīgām vajadzībām vienu Reģionālajā vides pārvaldē reģistrētu airu laivu, ievērojot visus licencētās makšķerēšanas noteikumus.
Gallery
OffersProducts, services, keywordsBoat rental Outdoor leisure Recreation by lakes Relaxation at Zebrus lake more detailsTent places Watercycle hire Bird Picnic places Bathing grounds Fishing

Statistics:
Fully viewed : 34841
Showed in search results : 898679


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Skrivanek Baltic, SIA, Language School, translation bureau
Skrivanek Baltic, SIA, Language School, translation bureauOur company has operated in the Czech market since 1994. For more than ten years we have been gathering experience, experience that makes us able to provide you with top quality language services.
Dārziņi, horse ranch
Dārziņi, horse ranchZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
Terion, veterinary clinic
Terion, veterinary clinicVeterinary therapy, examination of pet diseases, complex vaccinations for dogs, cats, ferrets and rabbits; veterinary surgery: cat castration, cat sterilization and other operations; documentation necessary for traveling etc. (reasonable prices!).
Skrundas muiža, hotel
Skrundas muiža, hotelSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Zāģeri, guest house
Zāģeri, guest houseBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Leonīda Krāsnis, furnace mason
Leonīda Krāsnis, furnace masonStoves for bathhouses, houses and garden hearths. Real Russian bath-stoves. Ovens for baking, cooking, stewing. The size and appearance of stoves are changed according to customer wishes, in coordination with the interior.
Indāni, country house
Indāni, country houseThe country house,a bathhouse, a farm( biological agriculture). Riding on horses, excursions in the country farm. Ancient tools collection
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
220.lv interneta veikala ofiss
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Visi banneri