Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Ogresgala pagasts muzejs

Ciemupe, Ogresgala pagasts, Ogres novads, Latvija, LV-5041
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsMuseums

Statistics:
Fully viewed : 6505
Showed in search results : 17976
View in catalog : Museums


Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Elīna Sila Art
Elīna Sila ArtCloth diapers and diapers for babies and children. Embroidery services. Personalized embroidery on various fabric products - shirts, bags, caps, towels, aprons, etc. Company logo embroidery. Embroidery for personalized gifts for weddings, christenings, Christmas, all kinds of celebrations, etc.
Chiffon, clothing
Chiffon, clothingChiffon darbojas modes industrijas sfērā un piedāvā saviem klientiem individuālo apģērbu šūšanu kā arī veido nelielas sērijveida kolekcijas, kuras tiek realizētas savā salonā. Jaunākās modes tendences, labākās cenas.
Dridži, recreation and sports complex
Dridži, recreation and sports complexRecreation complex Dridzi is made with a help of SAPARD programme support, in 2003 it was the biggest country tourism project in Latgale. Our aim was to popularize tourism in Latgale, providing wide recreation possibilities in the region.
Dūšeļu kempings laivas
Dūšeļu kempings laivasKempings Dūšeļi pie Babītes ezera piedāvā atpūtu visa gada garumā: distanču slēpošana, ziemas un vasaras cope, laivu noma, SUP noma, velo noma, piknika terases un atpūtas vietas, mājiņas no 2019.g maija
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
Žuvine, fish restaurant
Žuvine, fish restaurantThe only fish restaurant in Palanga welcomes You at famous, renovated Basanaviciaus avenue. “Žuvinė“ is just few minutes away from the sea.
Ķoņu dzirnavas, guest house
Ķoņu dzirnavas, guest houseVieta Latvijā, kur maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, pildītus ar aitu vilnu. Aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, nakšņošana viesu namā, pirts un garšīga maltīte.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Ergoss, SIA, building material sale
Ergoss, SIA, building material saleErgoss. Koksnes plātņes - saplāksnis, mēbeļu plātnes, OSB plātnes. Dažādu finieru veidu zāģēšana. Mēbeles pēc pasūtījuma.
Visi banneri