Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Assoluto, SIA

Latgales iela 322e, Rīga, Latvija, LV-1063
(+371) 20374617
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsFurniture fittings

Statistics:
Fully viewed : 1610
Showed in search results : 17366
View in catalog : Furniture fittings


Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Būvcentrs, building material sale
Būvcentrs, building material saleInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
Veselības centrs Medeors pluss-S
Veselības centrs Medeors pluss-SMūsu Veselības centrs Medeors pluss-S” ir izveidots  ar nolūku sniegt palīdzību cilvēkiem ar muguras problēmām, sporta traumām, pēc operācijas rehabilitācijā, piedāvājam veselības uzturēšanas programmas biroja darbiniekiem, grūtniecēm, sievietēm pēcdzemdību periodā, kā arī tiem kuriem pāri 60 un vairāk.
BKB Birojs, SIA, bookkeeping
BKB Birojs, SIA, bookkeepingSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, guest house
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, guest houseA guest house is 7 km from the centre of Valmiera (Koceni) and 12 km from the skiing track in Baili. Warm places for sleeping, delicious breakfast, transport to Baili and back.
Photorent, IK
Photorent, IKFotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides.
Līva***, hotel
Līva***, hotelHotel in the centre of Liepāja City. We offer 111 rooms for suites, business, standard and economy class conveniences. Restaurant "Upe" offers healthy and hefty buffet breakfast, business lunch and romantic dinner.
Zāģeri, guest house
Zāģeri, guest houseBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Vides tehnika, SIA
Vides tehnika, SIAThe widest range of thermal insulation materials from the world's leading manufacturers, building materials, heating, plumbing and air conditioning solutions.
Dārziņi, horse ranch
Dārziņi, horse ranchZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
Visi banneri