Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Dikolat, SIA

Dikolat, SIA

Austuves iela 1b, Rīga, Latvija, LV-1063
(+371) 29699169
(+371) 29527238
Juristische Person : DIKOLAT, SIA
Registration number : 50003998851
Legal address : Maskavas iela 285 k-3 - 22, Rīga, LV-1063
 
AllOffersGalleryMap

Līga Reitere, Ventiņu zāļu sieva
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sievaVentiņu stāstniece un zāļu sieva. Zāļu sievas mācības - "Savvaļas aptieka", "Zaļās receptes", "Pirts rituāli" un "Vārda spēks".
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
CLC, bookkeeping
CLC, bookkeepingGrāmatvedības pakalpojumi, konsultācijas, uzņēmumu reģistrācija. Virtuālais birojs.
Parketa grīdu pilns serviss
Parketa grīdu pilns servissFloor parquet, manufacturers' best lowest prices. Solid oak planks, oak parquet, vinyl flooring. Wide two-layer boards and herringbone parquet. Laying, sanding, varnishing, waxing. Wooden floor repair, repair, renewal, restoration. Shop Valmieras iela 34, Riga. Professionalism and the highest quality
Big Ben, graded domestic appliance
Big Ben, graded domestic applianceLielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas. Garantijas serviss, bezmaksas piegāde.
Boats SB, SIA
Boats SB, SIABoats SB produces production of glass fiber. Production of outer swimming pools, boats, safety rafts, production of models and forms for concrete mouldings.
Skrundas muiža, hotel
Skrundas muiža, hotelSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Ziedu Dīva, flower studio
Ziedu Dīva, flower studioCreative and lovingly made works that make the heart happy, for any holiday and everyday life. With pleasure, we can help fulfill wishes and color the holidays, turn dreams into reality!
Embūtes muiža, guest house
Embūtes muiža, guest houseNaktsmītnes, banketu un semināru zāle. Embūtes dabas parkā - eko taka, izbaudīsiet dabas parkā esošos dabas un kultūrvēsturiskos objektus.
Visi banneri