Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
220.lv interneta veikala ofiss

220.lv interneta veikala ofiss

Krasta iela 52, Rīga, Latvija, LV-1003
(+371) 26317702
Monday09:00 - 18:00
Tuesday09:00 - 18:00
Wednesday09:00 - 18:00
Thursday09:00 - 18:00
Friday09:00 - 18:00
Saturday -
Sunday -
Juristische Person : Pigu Latvia, SIA
Registration number : 43603025092
Legal address : Latgales iela 257, Rīga, LV-1019
 
AllOffersMap
Products, services, keywordsInternet shops
Map, Chained companies

Vidzemes vēnu centrs
Vidzemes vēnu centrsVienmēr laipni esat gaidīti Cēsīs "Vidzemes vēnu centrā". Garantējam laipnu, profesionālu attieksmi, izmeklēšanu un ārstēšanu mūsu uzņēmumā.
Darba drošības centrs, SIA
Darba drošības centrs, SIATulityökorttiTyöturvallisuuskorttiCertifikat för heta arbeten Occupational Safety CardHot work certificate
Apšukrogs, cafe
Apšukrogs, cafeAPŠUKROGS - tieši pusceļā no Rīgas uz Ventspili (92.km). Lieliska iespēja, lai piestātu un nobaudītu uzmundrinošu kafijas tasi, ieturētu gardu maltīti, gatavotu speciāli Jums!
KraBS, metal working
KraBS, metal workingKraBS. Metal products and constructions, Blinds and automatic systems, Solar collector systems and kits, Labor protection, clothing, equipment.
Rojas rodes, holiday house
Rojas rodes, holiday houseRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Pa Laimes Taku, bed and breakfast hotel
Pa Laimes Taku, bed and breakfast hotelPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Kampas, furniture
Kampas, furnitureKampas. Each person wants to have comfortable, natural and strong furniture.
Escape.lv rooms, kvesti, escape room
Escape.lv rooms, kvesti, escape roomDiscover borders of your intellect. "Escape" is an interactive and intuitive real-life game, which demands your focus, ability to find solutions and team-work skills in unusual situations. 60 minutes is available to solve mysteries and finde clues to get free for a team of 2 to 6 participants. Rezervation must be made 24 hours before.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Papes Čakstes, guest house
Papes Čakstes, guest houseThe tourist base " Papes Cakstes" is located in one of the most picturesque and silent places reserve of Latvia from two parts the lake and Baltic sea is which.Base of ornithologists.
Visi banneri