Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
AB Aija, IK, Taxi Services

AB Aija, IK, Taxi Services

Ed. Veidenbauma iela 4 - 4, Tukums, Tukuma novads, Latvija, LV-3101
(+371) 26663000
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsTaxi service
Map

Statistics:
Fully viewed : 3410
Showed in search results : 40744
View in catalog : Taxi service


Raganas ķēķis, tavern
Raganas ķēķis, tavernIn "Raganas ķēķis" are the best treats from the country - have a meal, while your stomach is full, do not forget to try the special wine "Witch wine".
Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
Latroof Ltd, SIA, roofing surfaces
Latroof Ltd, SIA, roofing surfacesLatroof. Roof covering materials, metal tiles, profiled lathes for roof and walls. Bitumen tile roofs, polymer-bitumen roll materials.
Folio, SIA
Folio, SIAGrāmatvedības pakalpojumi un grāmatvedība. Gada pārskati, bilances uzņēmuma revīzīja, audits VID atskaites un deklarācijas, fizisko personu nodokļu deklarācijas sastādīšana, finansu, biznesa konsultācijas grāmatvedības un nodokļu konsultācijas.
ALAUŠYNĖ , guest house
ALAUŠYNĖ , guest houseCozy rooms in the country farmstead. Catering may be entrusted to our care since our café we run is proud having a sign of European culinary heritage of Aukštaitija region. Excursions are organized.
Būvcentrs, building material sale
Būvcentrs, building material saleInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
PTC, SIA, packing
PTC, SIA, packingPTC Ltd 5000 different packaging materials and aids; equipments, possibility to buy materials in amy amount.
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
Visi banneri