Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Motokursi, motociklistu braukšanas apmācība

Paula Lejiņa iela 2, Jelgava, Latvija
(+371) 26448777 - Instruktors un pasniedzējs
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsDriving schoolsMotociklistu braukšanas apmācība

Statistics:
Fully viewed : 2657
Showed in search results : 24222
View in catalog : Driving schools


Gardens, SIA
Gardens, SIATeritoriju labiekārtošana, apzaļumošana, dārzu projektēšana, ierīkošana un apstādījumu kopšana. Dekoratīvās dārza apmales ierīkošana zālienam un dobēm. zāliena, paklājzāliena ierīkošana un pļaušana. Dzīvžogu stādīšana un apgriešana. Dekoratīvo stādu formēšana. Dižstādu stādīšana. Akmens dārzu izbūve un citi labiekārtošanas un apzaļumošanas darbi.https://gardens.lv/
Mārcienas muiža, SPA hotel
Mārcienas muiža, SPA hotelMārcienas country seat. SPA complex, bathhouse, lodgings for night, conference and banquet halls, recreation in nature.
Alturs, IK, Rīgas filiāle, bus rental
Alturs, IK, Rīgas filiāle, bus rentalUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
220.lv interneta veikala ofiss
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnika
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnikaDentists. Dental services. Children's dentistry. Stomatology (dentistry). Art restoration of teeth. Dentures.
SAKA - S, furniture
SAKA - S, furnitureFurniture manufacture, projecting and assembling after individual orders. Practical, durable, simple and modern, exclusive, ecological furniture.
Mežābeles, holiday house
Mežābeles, holiday houseAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
Otafs, glaziers
Otafs, glaziersOtafs. Possibility to order school board, which is necessary for the particular classroom (after size and design). Chairs of pianists. Handwork.
Kristus Karaļa kalns, Berg
Kristus Karaļa kalns, BergAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Vienkiemis, leisure complex
Vienkiemis, leisure complexThere is a modern building in the farmstead accommodating a hotel, bath, and a café. Ancient Museum of Rural Life, two Lithuanian baths, a small zoo, and a playground for children are active.
Visi banneri