ALFA Legal Advice, SIA

Products, services, keywords
Sveba-Dahlen, OÜ
Sveba-Dahlen, OÜSVEBA DAHLEN BALTIC equipment for bakers, pastries and pizzerias. Deck, rack, pizza's ovens, industrial, in-store, tunnel ovens, fermentation cabinets
Sējas novada Sporta centrs, hotel - guesthouse
 Sējas novada Sporta centrs, hotel - guesthouseSējas novada sporta centrs. Sporta zāle ar handbola, minifutbola, tenisa, basketbola un volejbola standarta izmēra laukumiem, trenažieru zāle, pirts. Pieejams sporta inventārs. 
Zīmulis un ota, art gallery, artists shop
Zīmulis un ota, art gallery, artists shopMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
CLC, bookkeeping
CLC, bookkeepingGrāmatvedības pakalpojumi, konsultācijas, uzņēmumu reģistrācija. Virtuālais birojs.
Zarumi, šūšanas darbnīca
Zarumi, šūšanas darbnīcaSewing workshop ZARUMI. Clothing sewing, embroidery, fixing. Logo and flag embroidery. Labour clothing, aprons.
MinTrakTex, SIA
MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
Indrāni, guest house
Indrāni, guest houseIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
Birzgaļi Z/S, lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība
Birzgaļi Z/S,  lauksaimniecības tehnikas tirdzniecībaNew and used tractors from Japan. Trailers, plows, cutter, tractor servicing and warranty repairs. MITSUBISHI, FOTON, KUBOTA, ISEKI, MURATORO, YANMAR.
Švinkates, guest house
Švinkates, guest houseGuest house Švinkates, offers hall with a fire place, kitchen, bed places and sauna. At the house there is a nice pond, where you can fish.
Visi banneri
laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma