Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Polyglot skola, neformālās izglītības iestāde

Polyglot skola, neformālās izglītības iestāde

Raiņa bulvāris 25, 2. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 67350349
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsAdult education institutions
Map

Statistics:
Fully viewed : 2432
Showed in search results : 8794
View in catalog : Adult education institutions


Erebuni, armenian restaurant
Erebuni, armenian restaurantRestorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
Pāces vilnas fabrika
Pāces vilnas fabrikaI am looking for yarn for sheep bred in Latvia. Wool is processed from the washing process to the finished yarn thread. Unwashed wool purchase, exchange.
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsas
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsasEcological wooden linseed oil pain Ecolin. Product highlights the wood's natural structure and the surface treatment becomes dull, and wear resistant.
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, flooring materials
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, flooring materialsThree layer parquet, classical and exotic wood pulp, different types of rubber covers - for children play grounds, fitnes, training halls, shooting ranges and other sport floors.
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, working of stone
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, working of stoneMani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Tehnoloģijas is company, which deals with sewage purification equipment sale from 2001, which during its existance has realized more than 250 projects.
Sumbrs, café - motel
Sumbrs, café - motelCafe - motel, meal offer, it is possible to lay the table till 50 persons.
Mazpipari, leisure complex
Mazpipari, leisure complexLielā un mazā svinību zāle, pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 20 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 16 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, laukums sporta aktivitātēm, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.
Dārziņi, horse ranch
Dārziņi, horse ranchZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
Kombucha, restaurant
Kombucha, restaurantMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Visi banneri