Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

M.B.M.Grupa, SIA

Jupatovka, Jupatovkas iela 11, Jupatovka, Griškānu pagasts, Rēzeknes novads, Latvija, LV-4641
(+371) 29117246
(+371) 64633558
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsRoofings

Statistics:
Fully viewed : 7553
Showed in search results : 9319
View in catalog : Roofings


Vila VAKARĖ , guest house
Vila VAKARĖ , guest houseVilla VAKARĖ atrodas Palanga zaļās zonas klusā vietā pie City Stadium. Īsa pastaiga uz jūras vai pilsētas centru -15 min. Liels pagalms, skaistas priedes, nojume ar āra kamīnu.
Parketa grīdu pilns serviss
Parketa grīdu pilns servissFloor parquet, manufacturers' best lowest prices. Solid oak planks, oak parquet, vinyl flooring. Wide two-layer boards and herringbone parquet. Laying, sanding, varnishing, waxing. Wooden floor repair, repair, renewal, restoration. Shop Valmieras iela 34, Riga. Professionalism and the highest quality
Nemuno Turas, guest house
Nemuno Turas, guest houseNemunas Tour. A modern homestead in beautiful village of Ringaudai in Kaunas suburb. Kaunas city centre is just 15 minutes away by car. It is a great place to have a rest or spend a holiday.
Skandināvs 3XL, store
Skandināvs 3XL, storeSIA „Skandināvs” piedāvā plašāko lietoto preču sortimentu Kurzemē t.i.- lietoti apģērbi, mēbeles, trauki, dažādi sadzīves priekšmeti, elektropreces, interjera lietas, antīki priekšmeti un mēbeles, sporta preces, aprīkojums invalīdiem u.c. preces.
Labs virziens, SIA
Labs virziens, SIAPakalpojumā ietilpst grāmatvedības pirmdokumentu sakārtošana un reģistrēšana, finanšu atskaišu sagatavošana un iesniegšana Valsts ieņēmumu dienesta EDS sistēmā, Centrālās Statistikas pārvaldes e-pārskatu sistēmā un citās institūcijās pēc nepieciešamības.
Tāti, camping
Tāti, campingKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Lantus, country house
Lantus, country houseLantus, the country house in Vidzeme. Cozy rooms, halls with a fire place, table laying, a sport ground, a pond, wood, wooden tub with a stove under the open sky.
Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
Visi banneri