Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Latvijas gladiolu un īrisu biedrība, associations

Nīzere, Stelpes pagasts, Bauskas novads, Latvija
(+371) 29286353
 
AllOffersVideo
Video
OffersProducts, services, keywordsAssociations, foundations

Statistics:
Fully viewed : 5323
Showed in search results : 30173
View in catalog : Associations, foundations


Zanzibāra, camping
Zanzibāra, campingKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
Apkure EV, SIA
Apkure EV, SIAApkures katlu tirdzniecība, gāzes degļu tirdzniecība, gaisa sildītāju tirdzniecība, JUNKERS apkures katli. Apkures katlu, katlu māju, gāzes vadu, iekārtu sistēmu remonts, apkalpošana, serviss, apkope. Apkures sistēmas, projektēšana, izbūve, apkalpošana.
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
URALA, guest house
URALA, guest houseReal Russian bathhouse. Rooms for festivities till 100 people. Great terrace with hot tub. Not far from Riga.
Lapsas, recreation centre
Lapsas, recreation centreViesu nams Lapsas, naktsmājas, pirti, baļļa, banketu zāle, telts vietas. Piedāvājums ūdenstūrisma cienītajiem – piecvietīgi katamarāni, kanoe laivas, piegāde.
Bel-Doors, door, furniture
Bel-Doors, door, furnitureQualitative Interior veneered doors for pleasant prices
Big Ben, graded domestic appliance
Big Ben, graded domestic applianceLielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas. Garantijas serviss, bezmaksas piegāde.
Kalēji, holiday house
Kalēji, holiday houseGuest house, bathhouse and campsite in Mazirbe. Seaside and beach without a mob of people. A nice rest from noise.
Credo, driving school
Credo, driving schoolAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Visi banneri