Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Kalviai, metal constructions

Klaipėda, Klaipėdos apskritis, Lietuva
(+370) 6366633
(+370) 6366633
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsHardware
Map

Statistics:
Fully viewed : 4494
Showed in search results : 13457
View in catalog : Hardware


LD apartamenti
LD apartamentiWelcom
Cigoriņš IU, darbnīca
Cigoriņš IU, darbnīcaAkmens apstrāde un pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Ārijas stādaudzētava, tree nursery
Ārijas stādaudzētava, tree nurseryĀrijas stādaudzētava ir izveidota uz Lēdurgas dendroparka bāzes, kas garantē piedāvāto dekoratīvo augu stādu sekmīgu ieaugšanos vietējos klimatiskajos apstākļos.
Lottand prezentreklāma
Lottand prezentreklāmaAģentūra Lottand. Advertisement, print, presentation advertisement, design, visual advertisement, outfit print, ideas for advertisement.
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsThe Centre of Alternative care of handicapped youngsters Mercy House was founded in Ventspils.
Rubīni, apartments
Rubīni, apartmentsHoliday apartments Rubīni is a nice and cosy resting-place for the guests of Ventspils. Together 5 accommodations arranged like 2-3 room apartments with all amenities.
VEIPRO, SIA, scales and scale repair
VEIPRO, SIA, scales and scale repairWe manufacture, sell and maintain both automatic and manual electronic scales and weighing systems. We work with the world's leading scale and scale component manufacturers to provide high quality products and services to all business sectors.
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Visi banneri