Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Katlakalna luteriešu baznīca, church

„Ozolkalni”, Katlakalns, Rīga, Latvija
(+371) 27059937
 
AllOffersMap
Description
ā ir valsts nozīmes arhitektūras un mākslas piemineklis līdz ar tās atsevišķiem būvelementiem un interjera dekoratīvo apdari. Atrodas Akmeņsalā Daugavas krastā. Celta 1794.gadā. Arhitekts K.Hāberlends.
OffersProducts, services, keywordsTourism attraction sites Churches
Map

Statistics:
Fully viewed : 5586
Showed in search results : 69312


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Sauna serviss, SIA
Sauna serviss, SIAConstruction of saunas in houses and apartments, saunas, steam baths, hammam, electric and wood-burning sauna stoves, steam generators and other sauna equipment
Sauna katram , store
Sauna katram , storeIebūvējam saunas pēc individuāla projekta. Pirts aksesuāri. Pirts krāsnis. Sāls istabas, paneļi. Gatavas saunu kabīnes. Aprīkojuma uzstādīšana.
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, active tourism centre
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, active tourism centreActive all year round! Ozolkalns offers leisure opportunities and accommodation in the Gauja National Park, near Cesis. In the winter, there are ski and snowboard trails that reach a length of 500 meters. The hill is equipped with a chairlift and two anchor lifts, equipment rental and instructor services are available.
Kristus Karaļa kalns, Berg
Kristus Karaļa kalns, BergAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Apkure EV, SIA
Apkure EV, SIAApkures katlu tirdzniecība, gāzes degļu tirdzniecība, gaisa sildītāju tirdzniecība, JUNKERS apkures katli. Apkures katlu, katlu māju, gāzes vadu, iekārtu sistēmu remonts, apkalpošana, serviss, apkope. Apkures sistēmas, projektēšana, izbūve, apkalpošana.
Radisson Hotel Old Town Riga, hotel
Radisson Hotel Old Town Riga, hotelViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Arre, metal working
Arre, metal workingARRE izgatavo metāla vārtus, žogus,margas un citus metālizstrādājumus
Tuvs, SIA
Tuvs, SIAMūsu uzņēmums veic Zoo-preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle.
Visi banneri