Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Nidas pludmale, apskates objekts

Nida, Rucavas pagasts, Dienvidkurzemes novads, Latvija
 
AllOffersMap
Description
Nidā atrodas Latvijai neraksturīga oļaina pludmale, teritorija iekļauta ģeoloģiskā lieguma teritorijā. Liegums 32 ha, oļainais krasta valnis 25-30 m plats, 0,5 m augsts dabisks krāvums, radies atkāpjoties Litorīnas jūrai.Apskatāma zvejnieksēta „Gaigalas”, kur saimnieki no jūras izskalotajām lietām izveidojuši ap māju interesantu ekspozīciju.
OffersProducts, services, keywordsTourism attraction sites Beaches
Map

Statistics:
Fully viewed : 9038
Showed in search results : 65952


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Zīmulis un ota, art gallery, artists shop
Zīmulis un ota, art gallery, artists shopMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Rakstā, store
Rakstā, storeEsi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?
Miedziņš, store
Miedziņš, storeViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Pokaiņi
PokaiņiAn old sacred place, stocks of stones, energy fields. Know yourself better and the old times
Nordmen, store
Nordmen, storeEleganti biznesa, klasiski ikdienas uzvalki ir piemēroti cilvēkiem, kas lieliski izskatīties, ērti justies. Vīrietis uzvalkā no Nordmen jutīsies pārliecināts un stils būs perfekts.
Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, advertising agency
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, advertising agencyLATSIGN. Advertisement, digital print, plotter works, environment advertisement, silk screening, car decoration.
Leonīda Krāsnis, furnace mason
Leonīda Krāsnis, furnace masonStoves for bathhouses, houses and garden hearths. Real Russian bath-stoves. Ovens for baking, cooking, stewing. The size and appearance of stoves are changed according to customer wishes, in coordination with the interior.
Visi banneri