Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Pirts skola, SIA, bath

Pirts skola, SIA, bath

Jāņa Asara iela 5 - 133, Rīga, Latvija, LV-1009
(+371) 26335578 - Nauris Zutis, Pirts skolas vadītājs
www.pirtsskola.lv - oficiālā Pirts Skolas mājas lapa
 
AllOffersGalleryVideoMap

Big Ben, graded domestic appliance
Big Ben, graded domestic applianceLielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas. Garantijas serviss, bezmaksas piegāde.
Skursteņmeistars, SIA
Skursteņmeistars, SIALatvijas Amatniecības Kamerā diplomēti skursteņslauķu amata meistari, zeļļi un mācekļi sniedz sekojošus pakalpojumus: Mehāniskās ventilācijas sistēmu tīrīšanu, Dūmvadu projektēšanu, pieņemšanu ekspluatācijā, Skursteņu un apkures ierīču tīrīšanu...
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs RīgāFuneral services in Riga, funeral in Latvia, cremation and cremation. Organization of repatriation services. Morgue and catafalque services.
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Villa Avoti, guest house
Villa Avoti, guest houseLieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
Dizains un Druka, SIA
Dizains un Druka, SIAWe offer qualitative and operative services in design and printing at affordable prices for companies and individuals. | Currently, large-format printing - 20% off | Offer includes:design development; PVC banners; posters:window stickers; car adhesive film prints; large format photos; plotter work, etc. We guarantee you work in the shortest possible time and in the best quality!
Dzērienu serviss
Dzērienu servissDzērienuserviss.lv izplata vīna un citu dzērienu pildīšanas iekārtas, kas īpaši piemērotas dažādiem dzērienu ražotājiem. Piedāvājam dažādu aprīkojumu augļu un ogu apstrādei, sulu, vīna u.c. alkoholisko dzērienu izgatavošanai
Gravtex, SIA
Gravtex, SIAWe produce:
- unique wooden decorative wall panels,
- facade finishing panels made of plywood, which is an ideal solution for finishing buildings and rooms.
Griva Group, būvmateriāli
Griva Group, būvmateriāliIndustrial chemicals, hydro isolation, bonding materials, epoxides, concrete repair materials, PVC membrane.
Sandras Baumanes dāvanu darbnīca
Sandras Baumanes dāvanu darbnīcaSandras Baumanes radošajā darbnīcā var pasūtīt interjera priekšmetus: spoguļus, spilvenus, svečturus, gleznas, traukus sava mājokļa iekārtošanai kā arī dāvanām draugiem, kolēģiem, biznesa partneriem.
Visi banneri