Shelfort Hotel

  • 3rd Liniya V.O.26, St Petersburg
Map
    Alefs S, SIA
    Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
    Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs
    Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrsRRC Jaunķemeri – health gifted by nature! Locates in Jurmala, in the unique and healing resort conditions, which combine the reserved environmental entirety.
    Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
    Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
    Zelts.lv, jewellery salon
    Zelts.lv, jewellery salonAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
    Dental Art, dentistry
    Dental Art, dentistryDental Art clinic offer you various dental procedures: therapy, prosthodontics, teeth implantation, oral hygiene and office whitening.
    Astroselena, education center
    Astroselena, education centerThe training at the Astroselen Education Center is suitable for both those who want to obtain a professional higher education in astrology, as well as those who want to understand this interesting science for their personal needs by learning the art of interpreting different horoscopes.
    Ortija SIA
    Ortija SIAFlorist's, florist service. Activity room and hall decoration.We deliver bunches of flowers all around thr world.
    Lumag Machinery Baltic
    Lumag Machinery BalticFor more than 10 years, we have been offering our customers high-quality, powerful, professional equipment for firewood preparation, construction and landscaping work manufactured according to the quality standards of Lumag GmbH.
    Ķoņu dzirnavas, guest house
    Ķoņu dzirnavas, guest houseVieta Latvijā, kur maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, pildītus ar aitu vilnu. Aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, nakšņošana viesu namā, pirts un garšīga maltīte.
    Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
    Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
    Visi banneri
    laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma