Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Swissotel Krasnye Holmy

Swissotel Krasnye Holmy

Kosmodamianskaya Nab.52 bld 6, Moscow
 
AllOffersMap
Description
Swissotel Krasnye Holmy is truly a spectacular Moscow landmark, favourably located between the financial district and the city centre. It is only a 10-minute walk from the Metro.
OffersProducts, services, keywordsAccommodations Hotels in Latvia
Map

Statistics:
Fully viewed : 6542
Showed in search results : 36849


Hidrolats, SIA, metal working
Hidrolats, SIA, metal workingRūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju, divpusēju, kā arī teleskopisko hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus.
Ratatui, franču restorāns
Ratatui, franču restorānsEsat laipni gaiditi nobaudīt franču ēdienus romantiskā un elegantā atmosfērā. Patīkamā franču mūzikas pavadījumā varēsiet baudīt francijas sieru un vīnu. Gaidām Jūs kopā ar ģimeni un draugiem izbaudīt dzīvi.
Vanna vannā
Vanna vannāAcrylic bath casings are produced in Latvia, the bathes are produced from 6 mm thick acrylic polymer sheets.
Gravtex, SIA
Gravtex, SIAWe produce:
- unique wooden decorative wall panels,
- facade finishing panels made of plywood, which is an ideal solution for finishing buildings and rooms.
Copes, guest house
Copes, guest houseGuest house Copes. Well equipped accomodation, banquet hall, bathhouse. Recreation at waters, fishing. 58 km from Riga.
ML Grupa 3, building material sale
ML Grupa 3, building material saleBūvmateriālu interneta veikals. Fasādes un Siltumizolācijas materiāli. Jumta segumi. Sausie maisījumi, mastikas. Iekšdurvis. Skrūves un stiprinājumi.
Zvejnieki 2000, SIA, recreation centre
Zvejnieki 2000, SIA, recreation centreEach of four cottages are provided for six people and is fitted with electric batteries. A bathhouse with a hall, arbour for celebrations, relaxation at the lake Ciecere.
Vila VAKARĖ , guest house
Vila VAKARĖ , guest houseVilla VAKARĖ atrodas Palanga zaļās zonas klusā vietā pie City Stadium. Īsa pastaiga uz jūras vai pilsētas centru -15 min. Liels pagalms, skaistas priedes, nojume ar āra kamīnu.
Raunas lauktehnika, SIA, metal working
Raunas lauktehnika, SIA, metal workingMetāla dekoratīvie izstrādājumi. Dārza mēbeles. Sētas, vārti, kāpnes un margas. Iebūvējamās mēbeles. Iespēja pasūtīt mēbeles, interjera elementus pēc individuāla projekta.
Kombucha, restaurant
Kombucha, restaurantMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Visi banneri