Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

M.A.C. Dizains

Ventspils iela 104, Kuldīga, Kuldīgas novads, Latvija
(+371) 29609600
 
AllOffersVideo
Products, services, keywordsAuto service, Repair

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, working of stone
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, working of stoneMani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
Urakši, country house
Urakši, country houseBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
EST Tehnoloģijas, SIA, trade and repair of scales
EST Tehnoloģijas, SIA, trade and repair of scalesAll kinds of scales trade and repair. Scales for commerce, home, warehouse, medicine, stacking services, labs and much more.
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
Kristus Karaļa kalns, Berg
Kristus Karaļa kalns, BergAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Kantes krogs, leisure complex
Kantes krogs, leisure complexŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Vintāža, guest house
Vintāža, guest houseViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
Lobes krogs, guest house
Lobes krogs, guest houseLobes pub. A cafe - till 50 people, a banquet hall - till 150 people, rooms, a bathhouse - till 20 people.
Miķeļbāka, camping
Miķeļbāka, campingGuest house Miķeļbāka offers camping houses. Shower and WC. It is possible to order meal. Bicycle rent, gathering berries and mushrooms. Not far from the sea.
Visi banneri