Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Jerevan, hotel

Jerevan, hotel

M. K. Čiurlionio gatvė 128, Druskininkai, Druskininkų savivaldybė, Alytaus rajono, Lietuva
(+370) 31355554
(+370) 31355554
 
AllOffersGalleryMap
Map

Vīcežu muiža, leisure complex
Vīcežu muiža, leisure complexVīcežu country seat, recreation complex. Organization of different activities and festivities, attractions, recreation in nature.
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
Atlas Motors, auto salon - auto service
Atlas Motors, auto salon - auto serviceAtlas Motors ir neatkarīgs ASV auto uzņēmums: riepu, automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība, auto serviss.
Dridži, recreation and sports complex
Dridži, recreation and sports complexRecreation complex Dridzi is made with a help of SAPARD programme support, in 2003 it was the biggest country tourism project in Latgale. Our aim was to popularize tourism in Latgale, providing wide recreation possibilities in the region.
Uldis Kleins, akmeņkalis
Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
BALTIC-S, Plumbing Equipment
BALTIC-S, Plumbing EquipmentThe company Baltic-S deals with plumbing wholesale and retail.
Kompānija Avotiņi, SIA, building material sale
Kompānija Avotiņi, SIA, building material saleCeltniecības materiālu tirdzniecība, jumta un sienu materiālu ražošana no plānā lokšņu tērauda. Vairāk kā 2000 nosaukumu, kuri izgatavoti no augstvērtīgām izejvielām, izmantojot progresīvas tehnoloģijas.
Mītava, pleasure boat
Mītava, pleasure boatPiedāvājam atpūtas braucienus pa Driksu un Lielupi ar atpūtas kuģi "Mītava". Pēc individuāli pieteiktām rezervācijām, iespējams kuģīti noīrēt uz neierobežotu laiku, par samaksu vienojoties atsevišķi.
Mežotnes pils, palace
Mežotnes pils, palaceMežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
Zelts.lv, jewellery salon
Zelts.lv, jewellery salonAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
Visi banneri