Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

5 vēji, salon

Lāčplēša iela 31, Rīga, Latvija, LV-1010
+371 26456086
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsInterior design articles

Statistics:
Fully viewed : 17634
Showed in search results : 27692
View in catalog : Interior design articles


Sauna katram , store
Sauna katram , storeIebūvējam saunas pēc individuāla projekta. Pirts aksesuāri. Pirts krāsnis. Sāls istabas, paneļi. Gatavas saunu kabīnes. Aprīkojuma uzstādīšana.
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
Mēnesnīcas, guest house
Mēnesnīcas, guest houseGuest house Mēnesnīcas is located on the bank of Grīvas river, we offer lodgings for night, fire place with a hall for 30 people, sauna, well equipped kitchen, place for fire and volley ball field.
Belameks, decoration materials
Belameks, decoration materialsFirma Belameks viens no lielākajiem tapešu piegādātājiem Latvijā. Ievedam tapetes no Vācijas, Anglijas, ASV. Piegādājam tapetes ar preču zīmi RASCH.
Kalna ligzda, hotel
Kalna ligzda, hotel3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
Dridži, recreation and sports complex
Dridži, recreation and sports complexRecreation complex Dridzi is made with a help of SAPARD programme support, in 2003 it was the biggest country tourism project in Latgale. Our aim was to popularize tourism in Latgale, providing wide recreation possibilities in the region.
Bucefāls, tavern
Bucefāls, tavernPub Bucefāls - rooms for banquets, table laying, hot meals and cold meals. Guest house, a bathhouse, a swimming pool.
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Līgatnes Zemturi, guest house
Līgatnes Zemturi, guest houseLīgatnes Zemturi, camping houses for 3 - 4 persons. Places for tents. Banquet hall in boulder building. Fishing in ponds, viewing beavers.
Kantes krogs, leisure complex
Kantes krogs, leisure complexŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Visi banneri