Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Burtakas, leisure complex

Burtakas, leisure complex

Burtakas, Straupe, Straupes pagasts, Cēsu novads, Latvija, LV-4152
(+371) 29451234 - Direktore
(+371) 25933183
 
AllOffersGalleryVideoMap
Description
Velnišķīgi laba atpūta! Laipni lūdzam, ar visu ģimeni un draugu pulku, brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Vārda tiešā nozīmē – velnišķīgi labi atpūsties. Jūs varat izbaudīt: * Pirts priekus sākot no dižvientulības līdz ļoti lielai kompānijai, * Peldēties tīros baseinveidīgos dīķos un izbaudīt senču kublu arī aukstā ziemā, * Izjust nedaudz romantikas un pat atzīties kādam mīlestībā zem ūdenskrituma šļakatām. Bet, ja kāds vēlas pasportot? Lūdzu! Šeit ir sporta laukumi volejbolam, basketbolam, futbolam un vēl ko var sniegt Jūsu izdoma. Sportot var gan vienatnē, gan uzaicinot savus radus, draugus, kolēģus, jo vietas pietiek visiem. Ja Jūs neapmierina aktīvie sporta veidi, tad precizitāte var noderēt biljarda un novusa cienītājiem. Nu , ja tas vēl nē, tad šahs un domino jau arī atradīsies. Galu galā var jau nedarīt neko, tikai laiski zvilnēt saulītē un bezbēdīgi atpūšoties iegriezties bāriņā, pasēdēt pie ugunskura, pamakšķerēt Braslas upē(ja nu gadās kāda forele)un doties pie miera kādā mājiņā, kur gaida silta uzklāta gultiņa. Par ēšanu arī var nebēdāt. Par to lai rūpējas kādi citi Jūsu labā. Gardēžiem tiek piedāvāta „vien...maz...cuciņ...” vai kāds gards gabals no tās uz ugunskura liesmas. Ja pēc kārtīgām izklaidēm prasās ko asāku, tad Burtaku ugunskura zupa ir garantēta. Braucot viesoties pie mums , neaizmirstiet mājās bērnus, jo viņi šeit par garlaicību sūdzēties nevarēs. Kā jau rakstīts, ka ir omulīgas cenas. Cenas ir atkarīgas, ņemot vērā mūsu piedāvājumu un Jūsu vēlmes, gribēšanu, kā arī varēšanu. Jo Jūs vairāk gribēsiet, jo cenas paliks omulīgākas-tātad zemākas un patīkamākas. Zvaniet! Brauciet! Vienmēr visu var sarunāt. Burtakas savu nosaukumu ir guvušas no Burtakas ieža, kas ir redzams tieši te pat Braslas upes krastā. Mēs esam it kā ieskauti gan meža, gan upes ielokā, kur kaimiņu klātbūtne nav jūtama un var justies kā dieva ausī. Jūsu skatu priecēs izveidotais ūdenskritums ar kanāliem un strūklakām , kā arī vakarā sirdi sildīs mēnestiņš un uguntiņas, kas atspoguļojas dīķīšos.
Gallery
Video
OffersProducts, services, keywordsRecreation complexes Accommodations    Lielpirts (Guest Houses in Latvia) more details   Piestātnes mājiņas (Lodges for six) more detailsTerases pirts (Bathhouses, saunas) Kubla pirts (Bathhouses, saunas) more details   Heated tub more detailsBanquet halls more details   Fireplace room    Catering services Bars more details   Billiard    Water pipe Play yardschildrens playgrounds Outdoor leisure more details   Picnic places    Fire places    A canopy for parties and seating    Summer terraces more details   Outdoor fireplaces    Atpūta pie Braslas upes    Fishing Place for sport games    Volleyball courts    Gridiron for football Sporta svētku organizēšana, vadīšana    Basket-ball areas
Map

Statistics:
Fully viewed : 55228
Showed in search results : 1615918


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Villa Vanilla, hotel
Villa Vanilla, hotelViesnīca Villa Vanilla piedāva 10 labiekārtotus numuriņus Siguldas klusajā centrā - tuvumā atrodas gan ēdināsnas vietas, gan ievērojami apskates objekti.
Beach Hotel Liepāja, hotel
Beach Hotel Liepāja, hotelYou are welcome to Beach Hotel Liepāja! Located in two floors, 23 rooms in rich tones! We a are in a wind blow from the seam two wind blows and You are in Rožu Square!
Zīmulis un ota, art gallery, artists shop
Zīmulis un ota, art gallery, artists shopMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Indrāni, guest house
Indrāni, guest houseIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
D.C.S. SIA, moving services
D.C.S. SIA, moving servicesD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
pārvietošana, pārcelšana.
Žagarkalns, camping
Žagarkalns, campingCamping and boat base Žagarkalns. Recreation entertainments for staff, drives by boats along the river. Picnic places, boat, bike, tent rent.
Akmens apstrādes centrs AKM
Akmens apstrādes centrs AKMKvalificēti meistari veiks kapu pieminekļu izgatavošanu un uzstādīšanu, gravēšanu ar smilšu strūklu, arhitektonisko elementu un būvdetaļu izgatavošanu, izveidos dekoratīvus dārza elementus.
Rīgas Būvserviss, building material sale
Rīgas Būvserviss, building material saleRIGA BŪVSERVISS offers to purchase at a profit different building materials - for roofs, facade, foundations, indoor and outdoor finishing, heat insulation, as well as windows, doors, plumbing and movable houses.
Tulku Fabrika, translation bureau
Tulku Fabrika, translation bureauThe translation agency "ZTB.LV" offers a wide range of translation services – both written and mutual translation of any language combination. The multicultural environment of the modern megapolis constantly makes us face the necessity to translate texts on various subjects.
Visi banneri