Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Baižas, tree nursery

Baižas, tree nursery

Krustiņi, Inciems, Krimuldas pagasts, Siguldas novads, Latvija, LV-2145
(+371) 26545879 - Tele 2
(+371) 29215491 - LMT
Map

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Olymp, fitness club
Olymp, fitness clubUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Paradīzes graudi, flowers in Jurmala
Paradīzes graudi, flowers in JurmalaParadīzes graudi, flowers in Jurmala
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Akmeņkalis, SIA, working of stone
Akmeņkalis, SIA, working of stoneSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Iron Design, SIA
Iron Design, SIAThe advantages of forged metal products are originality, unique shapes, aesthetics and undoubtedly luxury that will last for years. Nothing else will make your house, garden, apartment or office as original and luxurious as forged metal products.
Raunas lauktehnika, SIA, metal working
Raunas lauktehnika, SIA, metal workingMetāla dekoratīvie izstrādājumi. Dārza mēbeles. Sētas, vārti, kāpnes un margas. Iebūvējamās mēbeles. Iespēja pasūtīt mēbeles, interjera elementus pēc individuāla projekta.
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
Improvement, SIA
Improvement, SIALandscaping. Paving and paving services. Delivery of bulk cargo (gravel, sand, dolomite rubble, black earth). Tractor services. Earthworks. Road construction.
Visi banneri