Description
Izgatavojam visa veida mēbeles pēc individuāla pasūtījuma - virtuves iekārtas , guļamistabas mēbeles , mēbeles bērniem , dažāda veida skapjus , gultas , galdus , biroja mēbeles , durvis , masīvkoka kāpnes , dažāda veida interjera elementus u.c. Ir plašs sortimenta klāsts , kā arī toņu un krāsu dažādība . Strādājam ar jaunām un modernām iekārtām , kuras tika iegādātas Austrijā . Dažādu veidu materiāli - lamināts , MDF ( finierēts un krāsots ), akrils un koks . Lamināta detaļas tiek aplīmētas ar ABS maliņu , lakošana un krāsošana tiek veikta modernā kamerā , līdz ar ko tiek panākta augsta kvalitāte . Koka mēbeles un durvis tiek lakotas ar ūdens laku , kas ir apkārtējai videi nekaitīga . Veicam uzmērīšanu , projektēšanu , izgatavošanu un piegādi ar montāžu . Garantija . Katram klientam individuāla pieeja . Darba pieredze 10 gadi . Atrodamies Dobelē . Pieņemam pasūtījumus uz materiālu izzāģēšanu un maliņu aplīmēšanu (no 10-45 mm biezumā).Aplīmēšana tiek veikta uz jaunas iekārtas.(ātri un kvalitatīvi).
Products, services, keywords
Map
    Statistics:
    Fully viewed : 75206
    Showed in search results : 1283454
    Ergoss, SIA, building material sale
    Ergoss, SIA, building material saleErgoss. Koksnes plātņes - saplāksnis, mēbeļu plātnes, OSB plātnes. Dažādu finieru veidu zāģēšana. Mēbeles pēc pasūtījuma.
    Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
    Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
    Atlas Motors, auto salon - auto service
    Atlas Motors, auto salon - auto serviceAtlas Motors ir neatkarīgs ASV auto uzņēmums: riepu, automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība, auto serviss.
    Photorent, IK
    Photorent, IKFotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides.
    Rozā sapnis, carnival and evening dress rental, online shop
    Rozā sapnis, carnival and evening dress rental, online shopRozā sapnis. Carnival and evening dresses, lease and accessories.
    Iks park, associations
    Iks park, associationsBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
    Daiga Liepa, pirtniece
    Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
    Titan, fitness club
    Titan, fitness clubUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls. Sporta klubā TITAN!
    Terion, veterinary clinic
    Terion, veterinary clinicVeterinary therapy, examination of pet diseases, complex vaccinations for dogs, cats, ferrets and rabbits; veterinary surgery: cat castration, cat sterilization and other operations; documentation necessary for traveling etc. (reasonable prices!).
    Kandavas novadpētniecības muzejs, museum
    Kandavas novadpētniecības muzejs, museumKandava region museum is founded in 1995, the house was built in the second half of the 19th century, there is an exposition "We for our town", stories about development of phones and the post office in Kurzeme, as well as memories about the USSR times at the "red corner".
    Visi banneri
    laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma