Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Oranžais nams, guest house

Oranžais nams, guest house

Znotiņu iela 6, Ventspils, Latvija
(+371) t.+37120364636
 
AllOffers

Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, advertising agency
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, advertising agencyLATSIGN. Advertisement, digital print, plotter works, environment advertisement, silk screening, car decoration.
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
Līva***, hotel
Līva***, hotelHotel in the centre of Liepāja City. We offer 111 rooms for suites, business, standard and economy class conveniences. Restaurant "Upe" offers healthy and hefty buffet breakfast, business lunch and romantic dinner.
Gardens, SIA
Gardens, SIATeritoriju labiekārtošana, apzaļumošana, dārzu projektēšana, ierīkošana un apstādījumu kopšana. Dekoratīvās dārza apmales ierīkošana zālienam un dobēm. zāliena, paklājzāliena ierīkošana un pļaušana. Dzīvžogu stādīšana un apgriešana. Dekoratīvo stādu formēšana. Dižstādu stādīšana. Akmens dārzu izbūve un citi labiekārtošanas un apzaļumošanas darbi.https://gardens.lv/
UAB Tvora, gates, fences, automatic equipment
UAB Tvora, gates, fences, automatic equipment Firma Tvora – wide profile company offers different fences. Concrete and metal goods. We are official representatives of many European manufacturers in Baltic states.
Olymp, fitness club
Olymp, fitness clubUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Petarde LTD, pyrotechnics
Petarde LTD, pyrotechnicsPetarde offers to organize a nice firework for the most significant moments - family festivities, Christmas, New Year, state festivities, company festivities, jubilees, presentations, etc.
Skrundas muiža, hotel
Skrundas muiža, hotelSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Kristīne Boļšedvorova, artist
Kristīne Boļšedvorova, artistMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Visi banneri