Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Polīši, guest house

Polīši, guest house

Polīši, Rumbas pagasts, Kuldīgas novads, Latvija, LV-3301
(+371) 28346862
 
AllOffers

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Mīts, working of stone
Mīts, working of stoneCompany MĪTS produces 15 types and 8 colors concrete paving stone, road and street edges, concrete steps.
Kantes krogs, leisure complex
Kantes krogs, leisure complexŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Zaļie ābolīši, guest house
Zaļie ābolīši, guest houseViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Dienliliju Dārzs, garden
Dienliliju Dārzs, gardenthe largest DAYLILY GARDEN in Latvia offers to purchase seedlings in the garden also on the internet. In our garden are  ~950 different daylily sorts and hybrids. More in our website www.daylily.lv
Info Hotel, Palanga
Info Hotel, PalangaInfo Hotel , Palanga. 11 stylish double rooms, all of which are equipped with best conveniences. Hotel's professional staff will take care of each of you separately.
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sieva
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sievaVentiņu stāstniece un zāļu sieva. Zāļu sievas mācības - "Savvaļas aptieka", "Zaļās receptes", "Pirts rituāli" un "Vārda spēks".
Embūtes muiža, guest house
Embūtes muiža, guest houseNaktsmītnes, banketu un semināru zāle. Embūtes dabas parkā - eko taka, izbaudīsiet dabas parkā esošos dabas un kultūrvēsturiskos objektus.
Miedziņš, store
Miedziņš, storeViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Visi banneri