Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Triangle SIA

Matīsa iela 8, Rīga, Latvija
(+371) 67277535
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsHome page hosting

Statistics:
Fully viewed : 6681
Showed in search results : 17761
View in catalog : Home page hosting


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Kalves, holiday house
Kalves, holiday houseA holiday house at the lake Kalvene.
KraBS, metal working
KraBS, metal workingKraBS. Metal products and constructions, Blinds and automatic systems, Solar collector systems and kits, Labor protection, clothing, equipment.
Magnus Hotel, hotel
Magnus Hotel, hotelThree-star MAGNUS HOTEL is situated in the center of Kaunas city, not far from Freedom avenue. Hotel is surrounded by remarkable architectural monuments, cultural and entertainment places.
Sveba-Dahlen, OÜ
Sveba-Dahlen, OÜSVEBA DAHLEN BALTIC equipment for bakers, pastries and pizzerias. Deck, rack, pizza's ovens, industrial, in-store, tunnel ovens, fermentation cabinets
Burtnieki, guest house
Burtnieki, guest houseViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Belameks, decoration materials
Belameks, decoration materialsFirma Belameks viens no lielākajiem tapešu piegādātājiem Latvijā. Ievedam tapetes no Vācijas, Anglijas, ASV. Piegādājam tapetes ar preču zīmi RASCH.
Bērnu sala, Childrens goods
Bērnu sala, Childrens goodsBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Visi banneri