Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Tomāts, dārzkopības entuziastu klubs, Saldus nodaļa

Priedaiši, Novadnieku pagasts, Saldus novads, Latvija
(+371) 29725426
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsPublic organizations, Funds

Statistics:
Fully viewed : 6479
Showed in search results : 33562
View in catalog : Public organizations, Funds


Miolans, SIA, metāla durvju ražotne
Miolans, SIA, metāla durvju ražotneMiolans. Production of different modification SAFES, metal DOORS - production, mounting and other production ofr houses and business.
LD apartamenti
LD apartamentiWelcom
Papes Čakstes, guest house
Papes Čakstes, guest houseThe tourist base " Papes Cakstes" is located in one of the most picturesque and silent places reserve of Latvia from two parts the lake and Baltic sea is which.Base of ornithologists.
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Apkure EV, SIA
Apkure EV, SIAApkures katlu tirdzniecība, gāzes degļu tirdzniecība, gaisa sildītāju tirdzniecība, JUNKERS apkures katli. Apkures katlu, katlu māju, gāzes vadu, iekārtu sistēmu remonts, apkalpošana, serviss, apkope. Apkures sistēmas, projektēšana, izbūve, apkalpošana.
Sauna katram , store
Sauna katram , storeIebūvējam saunas pēc individuāla projekta. Pirts aksesuāri. Pirts krāsnis. Sāls istabas, paneļi. Gatavas saunu kabīnes. Aprīkojuma uzstādīšana.
RMS Heating, SIA, heat engineering
RMS Heating, SIA, heat engineeringElektriskās apsildes sistēmas, izveidotas piemērojot apsildes kabeļus, kas pateicoties viņu universalitātei atrod plašu pielietojumu visdažādākās jomās. Veikals "SILTA MĀJA" piedāvā kompānijas A.RAK Wärmetechnik GmbH (Vācija) apsildāmos kabeļus.
Malvīne, guest house
Malvīne, guest houseMalvīne. Holiday house at Ciriša lake. From the lake there can be seen Aglona basilica. Bathhouse, banquet hall, places for tents.
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Visi banneri