Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Auces sadzīves un komunālie pakalpojumi, modes ateljē

Aspazijas laukums 4, Auce, Dobeles novads, Latvija
(+371) 63745344
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsClothing

Statistics:
Fully viewed : 5962
Showed in search results : 29528
View in catalog : Clothing


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Akmeņkalis, SIA, working of stone
Akmeņkalis, SIA, working of stoneSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
Raunas lauktehnika, SIA, metal working
Raunas lauktehnika, SIA, metal workingMetāla dekoratīvie izstrādājumi. Dārza mēbeles. Sētas, vārti, kāpnes un margas. Iebūvējamās mēbeles. Iespēja pasūtīt mēbeles, interjera elementus pēc individuāla projekta.
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
Bīriņu Pils, hotel
Bīriņu Pils, hotelBīriņu palace, neo gothic architecture pearl in Vidzeme. Place for festivities, hotel, room for newweds, bathhouse, Dzirnavu krodziņš,a nice park at Bīriņu lake.
Bruņinieku muiža, guest house
Bruņinieku muiža, guest houseGuest house Mednieku pirts. In the spacious banquet hall you can celebrate your wedding, jubilee, birthday or any other family festivity.
Garāža, bar - restaurant
Garāža, bar - restaurantBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
Osteria, cafe
Osteria, cafeWe are a cafe in Aizpute. On weekdays, we offer a hot meal for lunch, as well as an extensive menu and elegant and beautiful table tops for celebrations including weddings, birthdays, and more.
Laimes ligzda, leisure complex
Laimes ligzda, leisure complexLaimes ligzda. We offer romantic log building, nice Vidzeme landscape, country bathhouse with swimming pool and delicious meal, fire place till 30 places, bathhouse and cozy rooms. We are waiting for you in winter, Žagarkalns.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Visi banneri