Gāzes tehnika, veikals

Products, services, keywords
Pļavnieki, veterinary clinic
Pļavnieki, veterinary clinicMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAThe main directions of the company's activity are design, supply and assembly of wastewater biological treatment equipment, supply and installation of wooden summerhouses and garden houses, engineering communications construction.
Ziepju virtuve
Ziepju virtuveПредлагаем: мыльные массы, основы для шампуня, гель для душа и бальзам для волос, красители, перламутр (слюда), глиттер (глянец), пищевые ароматизаторы, эфирные масла, ароматизаторы, базовые и сливочные масла, формы для мыла, инструменты для мыловарения и упаковки.
Granīts O, SIA
Granīts O, SIAThe company is engaged in the manufacture of monuments, stone garden sculptures and interior design elements.
Escape.lv rooms, kvesti, escape room
Escape.lv rooms, kvesti, escape roomDiscover borders of your intellect. "Escape" is an interactive and intuitive real-life game, which demands your focus, ability to find solutions and team-work skills in unusual situations. 60 minutes is available to solve mysteries and finde clues to get free for a team of 2 to 6 participants. Rezervation must be made 24 hours before.
Žuvėdra, viesnīca, restaurant
Žuvėdra, viesnīca, restaurantHotel - restaurant - recreation center "Žuvėdra". Located near Paplovinis lake in Ignalina. Bicycle rent, tennis and other entertainments. You are always welcome!
Daina Galakrodzeniece, tekstilmāksliniece
Daina Galakrodzeniece, tekstilmākslinieceMūsu dzimtas aušanas tradīcijas balstās senā pagātnē, kad katrā lauku viensētā bija stelles un tajās tika austs viss: palagi, segas, dvieļi, seģenes, kā arī apģērba audumi, gan no lina, gan vilnas. Pārņemot arodu no mātes, tas tiek turpināts, dzīvo mūsu ģimenē un tiek nodots jaunajai paaudzei.
Kalumi SIA, forgings
Kalumi SIA, forgingsBlacksmith's service, fire place bars and instruments, decorative shoeings, door handles, keys, woodwork instruments, candlesticks, gates, french balconies and everything else.
Mežvidi, guest house
Mežvidi, guest houseMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Visi banneri
laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma