Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Ozolaines pagasta pagasttiesa

Bekši, Ozolaines pagasts, Rēzeknes novads, Latvija
(+371) 64692471
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsRights protection

Statistics:
Fully viewed : 5911
Showed in search results : 24782
View in catalog : Rights protection


Mārcienas muiža, SPA hotel
Mārcienas muiža, SPA hotelMārcienas country seat. SPA complex, bathhouse, lodgings for night, conference and banquet halls, recreation in nature.
Skursteņmeistars, SIA
Skursteņmeistars, SIALatvijas Amatniecības Kamerā diplomēti skursteņslauķu amata meistari, zeļļi un mācekļi sniedz sekojošus pakalpojumus: Mehāniskās ventilācijas sistēmu tīrīšanu, Dūmvadu projektēšanu, pieņemšanu ekspluatācijā, Skursteņu un apkures ierīču tīrīšanu...
Kandava, hotel
Kandava, hotelWe kindly invite you to the new cafe Kandava, which is in the Kandavas old town part, with refined and in the same time comfortable atmosphere. Offer 10 well equipped rooms, banquet and conference hall, bathhouse and jacuzzi.
Photorent, IK
Photorent, IKFotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Vidzemes logi, doors and windows
Vidzemes logi, doors and windowsVidzemes logi Ltd. manufactures energy effective, high quality PVC windows and doors. Reliable partner in construction and renovation.
Ziedugravas, recreation centre
Ziedugravas, recreation centreLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
Labs virziens, SIA
Labs virziens, SIAPakalpojumā ietilpst grāmatvedības pirmdokumentu sakārtošana un reģistrēšana, finanšu atskaišu sagatavošana un iesniegšana Valsts ieņēmumu dienesta EDS sistēmā, Centrālās Statistikas pārvaldes e-pārskatu sistēmā un citās institūcijās pēc nepieciešamības.
Tāti, camping
Tāti, campingKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Zaļie ābolīši, guest house
Zaļie ābolīši, guest houseViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Visi banneri