Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Nodarbinātības Valsts aģentūra, Krāslavas filiāle, Dagdas sektors

Daugavpils iela 8, Dagda, Krāslavas novads, Latvija
(+371) 65653256
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsEmployment provision agencies

Statistics:
Fully viewed : 5983
Showed in search results : 48416
View in catalog : Employment provision agencies


Kantes krogs, leisure complex
Kantes krogs, leisure complexŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Geolite, geological research
Geolite, geological researchGeolite. Geological and geotechnical exploration. Engineering geology, technical research, which is used in building construction.
Big Ben, graded domestic appliance
Big Ben, graded domestic applianceLielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas. Garantijas serviss, bezmaksas piegāde.
Kliģi, leisure complex
Kliģi, leisure complexPlace for banquets, seminars, parties and sport games; lodgings for night in the new log house or in the well equipped rooms of the guest house.
Aiva plus, construction and repairs
Aiva plus, construction and repairsAiva plus. Building and repair works, facade insulation. Indoor and outdoor finishing work. Building material sale.
Veido sevi, studio
Veido sevi, studioStudio Veido Sevi - a meeting place for ballet, motion and music lovers.
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala Vienmēr svaigas zivis - zvejniekciemos kūpinātās zivis, zivju produkti, jūras veltes, delikateses un pašu gatavoti SUSHI!Gatavojam izcilas kvalitātes Suši no svaigākajām zivīm - sushi ar lasi (philadelphia roll, phialadelphia lux, sakecheese maki, spicy ...), sushi ar tunci (Teka maki...), sushi ar tīģergarnelēm (Ebi roll, Ebi maki...), sushi ar ..... :)Esat laipni gaidīti Svaigu zivju un Sushi veikals / Sushi&Fish Dubultu pr. 18, Jūrmala.
EST Tehnoloģijas, SIA, trade and repair of scales
EST Tehnoloģijas, SIA, trade and repair of scalesAll kinds of scales trade and repair. Scales for commerce, home, warehouse, medicine, stacking services, labs and much more.
Mītava, pleasure boat
Mītava, pleasure boatPiedāvājam atpūtas braucienus pa Driksu un Lielupi ar atpūtas kuģi "Mītava". Pēc individuāli pieteiktām rezervācijām, iespējams kuģīti noīrēt uz neierobežotu laiku, par samaksu vienojoties atsevišķi.
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Visi banneri