Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Galvenā kriminālās policijas pārvalde, Organizētās noziedzības apkarošanas pārvalde, Latgales reģionālā nodaļa

18.novembra iela 41a, Daugavpils, Latvija
(+371) 65403325
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsState police

Statistics:
Fully viewed : 5956
Showed in search results : 41922
View in catalog : State police


Belameks, decoration materials
Belameks, decoration materialsFirma Belameks viens no lielākajiem tapešu piegādātājiem Latvijā. Ievedam tapetes no Vācijas, Anglijas, ASV. Piegādājam tapetes ar preču zīmi RASCH.
LMIC servisa centrs
LMIC servisa centrsLMIC SERVISS is an authorised SIEMENS partner of the service. We do Siemens mobile phone guarantee and after guarantee repairs. We repair NOKIA, SAMSUNG, SonyEricsson, Motorola, etc.
Paradīzes graudi, flowers in Jurmala
Paradīzes graudi, flowers in JurmalaParadīzes graudi, flowers in Jurmala
Rendoks SIA
Rendoks SIAPVC Logi un durvis. Garantija, līzings, montāža – demontāža, aiļu apdare, individuālas konsultācijas, daudzveidīgas koka imitāciju tekstūras un piegāde.
Reness R, furniture
Reness R, furnitureReness R. We produce and sell individual furniture projects as well as we give advices in interior desing of rooms. Design, functionality, quality!
Danfo Masters, SIA
Danfo Masters, SIADanfo Master. Window films, visual advertisement, advertisement on cars, glass toning, decorative glass.
Miedziņš, store
Miedziņš, storeViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
D.C.S. SIA, moving services
D.C.S. SIA, moving servicesD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
pārvietošana, pārcelšana.
Daina Galakrodzeniece, tekstilmāksliniece
Daina Galakrodzeniece, tekstilmākslinieceMūsu dzimtas aušanas tradīcijas balstās senā pagātnē, kad katrā lauku viensētā bija stelles un tajās tika austs viss: palagi, segas, dvieļi, seģenes, kā arī apģērba audumi, gan no lina, gan vilnas. Pārņemot arodu no mātes, tas tiek turpināts, dzīvo mūsu ģimenē un tiek nodots jaunajai paaudzei.
Zemeņu krastiņi, country house
Zemeņu krastiņi, country houseZemeņu Krastiņi. Country house ar Ilzas-Geraņimovas lake. Lodging for night, bathhouse, swimming places, inventory rent.
Visi banneri