Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Daugavpils pilsētas dzimtsarakstu nodaļa, Arhīvs

Raiņa iela 27, Daugavpils, Latvija
(+371) 65422575
 
AllOffers
Products, services, keywordsArchives

Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
Raganas ķēķis, tavern
Raganas ķēķis, tavernIn "Raganas ķēķis" are the best treats from the country - have a meal, while your stomach is full, do not forget to try the special wine "Witch wine".
Mozello, mājas lapu izstrāde
Mozello, mājas lapu izstrādeIzveido savu mājas lapu vai interneta veikalu 5 minūtēs, bez maksas. Ātri, viegli, profesionāli. Šis ir vislabākais piedāvājums gan Latvijā gan pasaulē. Izmēģini tagad!
Zarumi, šūšanas darbnīca
Zarumi, šūšanas darbnīcaSewing workshop ZARUMI. Clothing sewing, embroidery, fixing. Logo and flag embroidery. Labour clothing, aprons.
Iešnalė, country house
Iešnalė, country houseA modern farmstead bowery in the territory of Žemaitija National Park close to Iešnalis Lake.
Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
Nabīte, camping
Nabīte, campingA picturesque place, at lake Liela Naba. A guest house, a bathhouse, 28 camp houses. Water bike and boat rent, sport and play grounds. Summer cafe.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Annas, gathering house
Annas, gathering houseAnnas. Nice interior made of natural materials, which gives you possibility to spend nice time in cozy atmosdphere with log house and terrace and to have nice bathing in nice bathhouse heated with firewood.
Visi banneri