Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Kabata, sewing salon

Lielā iela 28, Kandava, Tukuma novads, Latvija, LV-3120
(+371) 29441890
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsGarment manufacturing, sewing
Map

Statistics:
Fully viewed : 18260
Showed in search results : 30616
View in catalog : Garment manufacturing, sewing


Baltijas durvis
Baltijas durvisDoors and windows, accessories.
Kandavas keramikas ceplis, workshop
Kandavas keramikas ceplis, workshopArtist Linda Romanovska. Ceramic.
Stila Elements
Stila Elements“Stila Elements” is an expert of classic decors. We help to create elegant interior and exterior designs using materials such as wood and gypsum.
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestādeNo 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes.
Annas, gathering house
Annas, gathering houseAnnas. Nice interior made of natural materials, which gives you possibility to spend nice time in cozy atmosdphere with log house and terrace and to have nice bathing in nice bathhouse heated with firewood.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Zarumi, šūšanas darbnīca
Zarumi, šūšanas darbnīcaSewing workshop ZARUMI. Clothing sewing, embroidery, fixing. Logo and flag embroidery. Labour clothing, aprons.
Bērnības sala, babysitting and development center
Bērnības sala, babysitting and development centerBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
Oneway Logistics, SIA
Oneway Logistics, SIAOneway Logistics is a reliable freight forwarding company with a full range of logistics, storage and insurance services for your cargo. Freight services throughout Europe, Scandinavia, Asia and the CIS. Our team will find an individual delivery scheme based on your needs.
Ivonna, SIA
Ivonna, SIAIvonna Ltd. performs tables laying around Riga. We offer dishes for all tastes at very friendly prices. Bringing warm meals for up to 50 persons. Dish rental for free.
Visi banneri