Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Vidzemes koka mājas

Vidzemes iela 5a, Ogre, Ogres novads, Latvija
(+371) 65071727
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsBuilding materials and constructions

Statistics:
Fully viewed : 5917
Showed in search results : 30550
View in catalog : Building materials and constructions


Villa Avoti, guest house
Villa Avoti, guest houseLieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
AT grāmatvedība un audits, SIA
AT grāmatvedība un audits, SIAZvērinātu revidentu pakalpojumi un audits, uzņēmumu reģistrēšana, uzņēmumu novērtējums, grāmatvedības kārtošana un konsultācijas, konsultācijas nodokļu likumdošanā, grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas, iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze, uzņēmumu likvidācijas veikšana
GRANITE, IK
GRANITE, IKThe company Granites specialized in grave improvement. We manufacture, sell and install grave monuments, grave curbs, grave fences, as well as offer the creation of grave memorials. We offer to improve the grave site by landscaping and / or restoration.
Danfo Masters, SIA
Danfo Masters, SIADanfo Master. Window films, visual advertisement, advertisement on cars, glass toning, decorative glass.
Lantus, country house
Lantus, country houseLantus, the country house in Vidzeme. Cozy rooms, halls with a fire place, table laying, a sport ground, a pond, wood, wooden tub with a stove under the open sky.
Baltā māja, guesthouse and cafe
Baltā māja, guesthouse and cafe"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
Rojas rodes, holiday house
Rojas rodes, holiday houseRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
ANVI AM, SIA, workshop
ANVI AM, SIA, workshopANVI AM produces national costumes from 1994. Children linen clothes, table clothes, curtains, pillows, rocking chairs, hammocks. Available indvidual orders.
Bērnu sala, Childrens goods
Bērnu sala, Childrens goodsBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
Visi banneri