Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Latvijas Sarkanais Krusts, Latgales komiteja

Latvijas Sarkanais Krusts, Latgales komiteja

Raiņa iela 29, Rēzekne, Latvija, LV-4601
(+371) 64625292
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsPublic organizations, Funds
Map

Statistics:
Fully viewed : 10376
Showed in search results : 57713
View in catalog : Public organizations, Funds


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
KUPRE, UAB
KUPRE, UAB
In Sensum, burial services
In Sensum, burial servicesApbedīšanas firmas In Sensum piedāvājums - apbedīšanas pakalpojumi - dokumentu noformēšana, diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. Zārki, krusti, pārklāji, katafalks, transports bēru viesiem (autobusi). Strādājam visu diennakti. Mirušā nogādāšana morgā (no mājām t. sk.), sēru ceremonijas, visu veidu un ticību ceremoniju organizēšana.
ESELO, central warehouse
ESELO, central warehouseSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
Raunas lauktehnika, SIA, metal working
Raunas lauktehnika, SIA, metal workingMetāla dekoratīvie izstrādājumi. Dārza mēbeles. Sētas, vārti, kāpnes un margas. Iebūvējamās mēbeles. Iespēja pasūtīt mēbeles, interjera elementus pēc individuāla projekta.
Līgatnes Zemturi, guest house
Līgatnes Zemturi, guest houseLīgatnes Zemturi, camping houses for 3 - 4 persons. Places for tents. Banquet hall in boulder building. Fishing in ponds, viewing beavers.
RD Met, SIA, metal working
RD Met, SIA, metal workingSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
Kalēji, holiday house
Kalēji, holiday houseGuest house, bathhouse and campsite in Mazirbe. Seaside and beach without a mob of people. A nice rest from noise.
Zīmulis un ota, art gallery, artists shop
Zīmulis un ota, art gallery, artists shopMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Visi banneri