Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Rīgas bērnu tiesību aizsardzības centrs, Ziemeļu rajona komisija

Mednieku iela 6, Rīga, Latvija
(+371) 67334098
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsRights protection

Statistics:
Fully viewed : 5382
Showed in search results : 26334
View in catalog : Rights protection


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Vintāža, guest house
Vintāža, guest houseViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
Sauna katram , store
Sauna katram , storeIebūvējam saunas pēc individuāla projekta. Pirts aksesuāri. Pirts krāsnis. Sāls istabas, paneļi. Gatavas saunu kabīnes. Aprīkojuma uzstādīšana.
Kombucha, restaurant
Kombucha, restaurantMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Garauši, recreation centre
Garauši, recreation centreAt the Lobes lake. 15 different boats for fishing, fishing licences, places for tents and fire, lodging for the night in the country house.
SAKA - S, furniture
SAKA - S, furnitureFurniture manufacture, projecting and assembling after individual orders. Practical, durable, simple and modern, exclusive, ecological furniture.
LD apartamenti
LD apartamentiWelcom
Prāga Lukss, salons-veikals
Prāga Lukss, salons-veikalsPlaša sortimenta kristāla lustras. Kristāla lustras nelielām telpām. Greznas lustras mājam, viesnīcām un pilīm. Bra, stāvlampas, galda lampas. Bohemijas stikls, kristāla trauki. Dāvanas, interjera preces, kristāla piekariņi. Ekskluzīvi dizaina un izgaismosanas projekti. Interjera dizains.
Sumbrs, café - motel
Sumbrs, café - motelCafe - motel, meal offer, it is possible to lay the table till 50 persons.
Visi banneri