Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Valsts valodas centrs, Kontroles daļa, filiāle

Sarkandaugavas iela 22, Rīga, Latvija
(+371) 67396100
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsControl services

Statistics:
Fully viewed : 6487
Showed in search results : 35918
View in catalog : Control services


Jette, liberal arts
Jette, liberal artsHandicraft enterprise Jette. Make of decorative arts works and tradition maintaining. Leather artistic design works.
Dienliliju Dārzs, garden
Dienliliju Dārzs, gardenthe largest DAYLILY GARDEN in Latvia offers to purchase seedlings in the garden also on the internet. In our garden are  ~950 different daylily sorts and hybrids. More in our website www.daylily.lv
Jaunzemi, country yard
Jaunzemi, country yardLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Pļavnieki, veterinary clinic
Pļavnieki, veterinary clinicMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
Svētku pils, guest house
Svētku pils, guest houseViesu nams Svētku Pils atrodas Atpūtas vietā “4 Saules” un mūsu viesiem iespējams relaksēties pirtī, doties laivu braucienos, grillēt smaržīgus ēdienus un pavadīt laiku kopā pie dabas, baudot sauli, siltumu un vasaras smaržu.
Akmens apstrādes centrs AKM
Akmens apstrādes centrs AKMKvalificēti meistari veiks kapu pieminekļu izgatavošanu un uzstādīšanu, gravēšanu ar smilšu strūklu, arhitektonisko elementu un būvdetaļu izgatavošanu, izveidos dekoratīvus dārza elementus.
Tava Kafija
Tava KafijaBez kafijas – nu nekur! Gan vasarā, gan ziemā mūsu rokas un lūpas sniedzas pie tases aromātiskas kafijas! Ar mūsu plašo kafijas piedāvājumu klāstu vari iepazīties mājas lapā www.tavakafija.lv, vai veikalā.
Dvina, guest house
Dvina, guest houseNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
Zanzibāra, camping
Zanzibāra, campingKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsas
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsasEcological wooden linseed oil pain Ecolin. Product highlights the wood's natural structure and the surface treatment becomes dull, and wear resistant.
Visi banneri