Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Aspro, nekustamā īpašuma profesionāļu asociācija

Tērbatas iela 672/8, Rīga, Latvija
(+371) 67284887
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsPublic organizations, Funds

Statistics:
Fully viewed : 6591
Showed in search results : 31590
View in catalog : Public organizations, Funds


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Indrāni, guest house
Indrāni, guest houseIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
Waldmeisteri, guest house
Waldmeisteri, guest houseA cosy rest hall with bar,as well as a bathhouse and rooms for 11 people.Settle at us and enjoy the beautiful nature!
ALAUŠYNĖ , guest house
ALAUŠYNĖ , guest houseCozy rooms in the country farmstead. Catering may be entrusted to our care since our café we run is proud having a sign of European culinary heritage of Aukštaitija region. Excursions are organized.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Melturi, hotel
Melturi, hotelA hotel " Melturi" is i a very nice place at the river Atmata. A very comfortable way to get there, small rooms, sauna, swimming pools, a fireplace and hall for conferences.
Vaives, woodworking
Vaives, woodworkingKokmateriālu eksports, zāģmateriālu impregnēšana, žāvēšana, ēvelēšana, kalibrēšana, kā arī zāģmateriālu kvalitātes sertifikācija, zāģmateriālu tirdzniecību iekšējā tirgū.
Erebuni, armenian restaurant
Erebuni, armenian restaurantRestorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
Kalndruvas bloks, SIA, territory improvement, planting
Kalndruvas bloks, SIA, territory improvement, plantingKalndruvas bloks. Cobble stones, concrete blocks, ceramzite čoncrete, concrete. Territory greening, garden equipping, maintenance.
Mītava, pleasure boat
Mītava, pleasure boatPiedāvājam atpūtas braucienus pa Driksu un Lielupi ar atpūtas kuģi "Mītava". Pēc individuāli pieteiktām rezervācijām, iespējams kuģīti noīrēt uz neierobežotu laiku, par samaksu vienojoties atsevišķi.
Visi banneri