Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Minerits pārstāvniecība

Brīvības gatve 244, Rīga, Latvija
(+371) 67800688
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsBuilding materials and constructions

Statistics:
Fully viewed : 9685
Showed in search results : 28752
View in catalog : Building materials and constructions


Nemuno Turas, guest house
Nemuno Turas, guest houseNemunas Tour. A modern homestead in beautiful village of Ringaudai in Kaunas suburb. Kaunas city centre is just 15 minutes away by car. It is a great place to have a rest or spend a holiday.
Tavs Draugs, zoo salon
Tavs Draugs, zoo salonUzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodas divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodas Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu.
Vilar Hotel, hotel
Vilar Hotel, hotelVilar Hotel SPA is located in Aizkraukle, 90 km from Riga. This is where you can forget about the bustle of the city, truly relax and unwind with your beloved friends and family. Hotel Vilar features cozy rooms, a location, a spa, a gym and tennis courts.
Nordmen, store
Nordmen, storeEleganti biznesa, klasiski ikdienas uzvalki ir piemēroti cilvēkiem, kas lieliski izskatīties, ērti justies. Vīrietis uzvalkā no Nordmen jutīsies pārliecināts un stils būs perfekts.
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnika
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnikaDentists. Dental services. Children's dentistry. Stomatology (dentistry). Art restoration of teeth. Dentures.
Pīlādži, tree nursery
Pīlādži, tree nurseryFruit-growing. The aim is to provide with qualitative, in Vidzeme tried, homegrown fruit tree and berry bush plants.
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA Stonecutter Modris Bērziņš offers borings in the stone, elements of fire place, works of art - sculptures. Makes granite tombstones, margins. Design elements for garden.
Kalna ligzda, hotel
Kalna ligzda, hotel3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
Alturs, IK, Rīgas filiāle, bus rental
Alturs, IK, Rīgas filiāle, bus rentalUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
Reiss, car service
Reiss, car serviceUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
Visi banneri