Audiokasešu ražošana, SIA

Products, services, keywords
Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
Miķeļbāka, camping
Miķeļbāka, campingGuest house Miķeļbāka offers camping houses. Shower and WC. It is possible to order meal. Bicycle rent, gathering berries and mushrooms. Not far from the sea.
Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
Terion, veterinary clinic
Terion, veterinary clinicVeterinary therapy, examination of pet diseases, complex vaccinations for dogs, cats, ferrets and rabbits; veterinary surgery: cat castration, cat sterilization and other operations; documentation necessary for traveling etc. (reasonable prices!).
Kombucha, restaurant
Kombucha, restaurantMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Art Fabrics, SIA
Art Fabrics, SIANodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus!
Palmas, holiday house
Palmas, holiday houseBrīvdienu māja Palmas atrodas 1500 metri no jūras, Jūrkalnes centrā : divstāvu jauna guļbūves ēka, divas atsevišķas istabas otrā stāvā, gultas vietu skaits 8, ir virtuve (ledusskapis plīts, trauki, izlietne, silts ūdens) duša, vc,
Apšukrogs, cafe
Apšukrogs, cafeAPŠUKROGS - tieši pusceļā no Rīgas uz Ventspili (92.km). Lieliska iespēja, lai piestātu un nobaudītu uzmundrinošu kafijas tasi, ieturētu gardu maltīti, gatavotu speciāli Jums!
Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"
Viesu nams Relaxation and health centre “Imantas” offers rehabilitation and relaxation near one of the most beautiful and green places in Latvia – Jurkalnes steep bluff seaside in Courland. Beautiful nature surroundings relax and have the healing power by itself.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Visi banneri
laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma