Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Rolands B, individuālais uzņēmums, antikvariāts

Ģertrūdes iela 109, Rīga, Latvija
(+371) 67280535
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsAntiquities

Statistics:
Fully viewed : 7648
Showed in search results : 70801
View in catalog : Antiquities


Kameja, curtain salon
Kameja, curtain salonCurtain saloon Kameja. Curtains, modelling, sewing. Curtain nippers. Fabrics, sewing materials. Home textile. Sale. Modelling of clothes and sewing. Blinds.
Kalndruvas bloks, SIA, territory improvement, planting
Kalndruvas bloks, SIA, territory improvement, plantingKalndruvas bloks. Cobble stones, concrete blocks, ceramzite čoncrete, concrete. Territory greening, garden equipping, maintenance.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Aleksandra, sauna - recreation centre
Aleksandra, sauna - recreation centreVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
Priedes māja, guest house
Priedes māja, guest houseViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
Rīgas 3. arodskola, office hotel
Rīgas 3. arodskola, office hotelViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Ainažu Jūrskolas muzejs
Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
Ričarda kamīni, fireplace shop
Ričarda kamīni, fireplace shopRičarda kamīni wants, that your fire place interior would be different and would suit your demands. You have possibility to order fire places and finishing materials.
JS WoodMagic , woodworking
JS WoodMagic , woodworkingKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
Visi banneri