Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Praktik

Lielvārdes iela 132, Rīga, Latvija
(+371) 67507525
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsReal estate

Statistics:
Fully viewed : 4828
Showed in search results : 18600
View in catalog : Real estate


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Jost Residence, holiday house
Jost Residence, holiday houseLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Svētku pils, guest house
Svētku pils, guest houseViesu nams Svētku Pils atrodas Atpūtas vietā “4 Saules” un mūsu viesiem iespējams relaksēties pirtī, doties laivu braucienos, grillēt smaržīgus ēdienus un pavadīt laiku kopā pie dabas, baudot sauli, siltumu un vasaras smaržu.
Eiropas reģionālais tūrisma institūts
Eiropas reģionālais tūrisma institūtsTourism news portal Eiropa.lv: tourism news, eCatalogues, seminars, learning, consultations, CV online.
Kempings Sīļi, camping
Kempings Sīļi, campingFour place houses, bathhouse, places for picnics and tents on the beach. Seaside, Jurkalne 5 km. Beach volleyball , basketball and football grounds.
Kombucha, restaurant
Kombucha, restaurantMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Baltic Media, translation office
Baltic Media, translation officeTranslation office Baltic Media Ltd. is the leading language services company in Northern Europe. It provides translation and localization as well as language training services. Translations from and into Swedish, Finnish, Danish, Icelandic, Norwegian, Faroese, German, English, Polish, Russian, Latvian, Lithuanian and Estonian.
Bīriņu Pils, hotel
Bīriņu Pils, hotelBīriņu palace, neo gothic architecture pearl in Vidzeme. Place for festivities, hotel, room for newweds, bathhouse, Dzirnavu krodziņš,a nice park at Bīriņu lake.
Rotu pļava
Rotu pļavaAtļaujies būt pamanāma! Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. Tava ideja - mans darbs! 
Visi banneri