Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Vides kvalitāte, sabiedriska organizācija

Vides kvalitāte, sabiedriska organizācija

Rīgas iela 113, Salaspils, Salaspils novads, Latvija, LV-2169
(+371) 67709090
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsPublic organizations, Funds
Map

Statistics:
Fully viewed : 8878
Showed in search results : 43188
View in catalog : Public organizations, Funds


SPĪĶERU KONCERTZĀLE
SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
SAKA - S, furniture
SAKA - S, furnitureFurniture manufacture, projecting and assembling after individual orders. Practical, durable, simple and modern, exclusive, ecological furniture.
Astroselena, education center
Astroselena, education centerThe training at the Astroselen Education Center is suitable for both those who want to obtain a professional higher education in astrology, as well as those who want to understand this interesting science for their personal needs by learning the art of interpreting different horoscopes.
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
BriedīšKrogs, tavern
BriedīšKrogs, tavernĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
Bea aizkaru centrs, salon
Bea aizkaru centrs, salonCurtain saloon Bea. Curtain and table cloth fabrics, nippers, rullo, vertical and horizontal blinds, accesories and sewing accesories.
Papes Čakstes, guest house
Papes Čakstes, guest houseThe tourist base " Papes Cakstes" is located in one of the most picturesque and silent places reserve of Latvia from two parts the lake and Baltic sea is which.Base of ornithologists.
Bērnu sala, Childrens goods
Bērnu sala, Childrens goodsBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnika
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnikaDentists. Dental services. Children's dentistry. Stomatology (dentistry). Art restoration of teeth. Dentures.
Visi banneri