Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Kalna ligzda, hotel

Kalna ligzda, hotel

Kalnamuiža 7, Kalnamuiža, Smiltenes pagasts, Smiltenes novads, Latvija, LV-4729
(+371) 26556681
(+371) 26556681
 
AllOffersGalleryVideoMap
Description

Viesnīcā divdesmit gadu garumā gādāts, lai nodrošinātu klientiem maksimāli komfortablu un estētiski pievilcīgu vidi. Iekārtots romantisks numuriņš jaunlaulātajiem.

Tūristi, izbaudot Kalnamuižas īpašo auru, gida pavadībā vai individuāli var izstaigāt firsta Līvena pastaigu takas, piedalīties maizes cepšanā pēc sentēvu metodēm, firsta madāmas kārumu tapšanā vai iesaistīties kādā no skolas mājamatniecības centra radošajām aktivitātēm.

Viesnīcas restorānā bieži iegriežas gardēži, kuri ļoti iecienījuši „Kalna ligzdas” daudzveidīgo picu piedāvājumu.

Rūpējoties par cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, ēkai uzbūvēta nobrauktuve un ierīkots speciāls numuriņš.

„Kalna ligzdas” pamata klienti ir biznesa cilvēki, kurus uz Smilteni atved darba darīšanas. Ir arī pastāvīgie ciemiņi – ralliju un riteņbraukšanas sacensību apmeklētāji. Vasarās viesnīcā bieži ciemojas dažādu nometņu dalībnieki. „Kalna ligzdā” viesojušies daudzi ievērojami skatuves mākslinieki. Pozitīvās atsauksmes vēsta, ka viesi aizbraukuši omulīgi un labi atpūtušies. Pa šiem gadiem netrūkst arī pa pikantam kuriozam, bet tie lai paliek noslēpums... Kāds no klientiem saticis pat spoku, bet tas laikam pametis viesnīcu kopā ar ciemiņu, jo vairāk pēc tam nav manīts. Palicis vien ieraksts viesu grāmatā: „Mīļais draugs, to neaizmirsīšu vēl ilgi...”

Pirmā viesnīcas vadītāja bija Vinete Brunovska. No 2006. gada līdz 2015. gadam šo pienākumu godam pildīja Anna Galzone, pēc tam viesnīcas vadību pārņēma tehnikuma skolotāja Maija Jančevska. No 2018. gada marta "Kalna ligzdas" vadītāja ir Līga Zušmane.

Viesnīcas "Kalna ligzda" novērtējums Booking.com - 9 balles...

Gallery
Video
OffersProducts, services, keywordsRestaurants Hotels in Latvia
Map, Chained companies

Statistics:
Fully viewed : 27387
Showed in search results : 188974


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Palmas, holiday house
Palmas, holiday houseBrīvdienu māja Palmas atrodas 1500 metri no jūras, Jūrkalnes centrā : divstāvu jauna guļbūves ēka, divas atsevišķas istabas otrā stāvā, gultas vietu skaits 8, ir virtuve (ledusskapis plīts, trauki, izlietne, silts ūdens) duša, vc,
Inčukalna strops, guest house
Inčukalna strops, guest houseWe offer you a possibility to forget every day problems and give a way to rest. A bathhouse with jacuzzi, rooms for seminars and celebrations
Kalndruvas bloks, SIA, territory improvement, planting
Kalndruvas bloks, SIA, territory improvement, plantingKalndruvas bloks. Cobble stones, concrete blocks, ceramzite čoncrete, concrete. Territory greening, garden equipping, maintenance.
Lonas Latvija, SIA, store
Lonas Latvija, SIA, storeLONAS - is a manufacturer of bedroom furniture and other quality sleep attributes. Most LONAS mattress manufacturing process is meticulously handmade. We will deliver the ordered and manufactured LONAS products with our own transport, and our courier team will bring the mattress to your bed, but the LONAS bed will be delivered and assembled in your home free of charge.
Jaunogres nams, holiday house
Jaunogres nams, holiday houseRooms for banquets, rest and seminars - a room with a fire-place for 36 persons. A bathhouse, a swimming pool with a stream and filtered water.Tennis courts, table laying for guests, satellite. A special offer for two persons- 30 Ls in working days.35 kilometres from Riga.
Nordmen, store
Nordmen, storeEleganti biznesa, klasiski ikdienas uzvalki ir piemēroti cilvēkiem, kas lieliski izskatīties, ērti justies. Vīrietis uzvalkā no Nordmen jutīsies pārliecināts un stils būs perfekts.
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
Lapsas, recreation centre
Lapsas, recreation centreViesu nams Lapsas, naktsmājas, pirti, baļļa, banketu zāle, telts vietas. Piedāvājums ūdenstūrisma cienītajiem – piecvietīgi katamarāni, kanoe laivas, piegāde.
Deko Alianse, flower shop
Deko Alianse, flower shopSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes 14, Rīga We offer flower delivery - 67282841 www.dekoziedi.lv
Visi banneri