Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

H Sports, skvoša klubs

Brīvības iela 117, Liepāja, Latvija, LV-3401
(+371) 63452222
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsSports centres, Stadiums, Tracks

Statistics:
Fully viewed : 22205
Showed in search results : 31951
View in catalog : Sports centres, Stadiums, Tracks


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Daina Galakrodzeniece, tekstilmāksliniece
Daina Galakrodzeniece, tekstilmākslinieceMūsu dzimtas aušanas tradīcijas balstās senā pagātnē, kad katrā lauku viensētā bija stelles un tajās tika austs viss: palagi, segas, dvieļi, seģenes, kā arī apģērba audumi, gan no lina, gan vilnas. Pārņemot arodu no mātes, tas tiek turpināts, dzīvo mūsu ģimenē un tiek nodots jaunajai paaudzei.
Arre, metal working
Arre, metal workingARRE izgatavo metāla vārtus, žogus,margas un citus metālizstrādājumus
Paradīzes, guest house
Paradīzes, guest houseViesu nams, pirts, korporatīvie pasākumi līdz 100 cilvēkiem. makšķerēšana 17 zivju dīķos. Atpūta pie dabas Paradīzē.
Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
Rīgas Būvserviss, building material sale
Rīgas Būvserviss, building material saleRIGA BŪVSERVISS offers to purchase at a profit different building materials - for roofs, facade, foundations, indoor and outdoor finishing, heat insulation, as well as windows, doors, plumbing and movable houses.
Vilciņi, bath
Vilciņi, bathViesu nams ''Vilciņi'' piedāvā vietu,kur rīkot saviesīgus pasākumus vai vienkārši labi pavadīt laiku. Piedāvājam zāli ar galdiem līdz 50 cilvēkiem,[ir iespēja pasūtīt galdu], iekārtotu virtuvi ar visiem nepieciešajamiem traukiem, kamīnzāli, pirti un 6vietīgo džakūzi.Piedāvājam florista pakalpojumus viesu nama izdekorēšanai.Viesu namā ir TV, mūzika.Ārpus viesu nama labi pavadīsiet laiku,atpūšoties apkurināmā ūdens baļļā.Spēlējot volejbolu, futbolu, peldoties dīķī vai gūstot asas izjūtas braucot ar kvadracikliem, kurus iespējams noīrēt.Ir vieta,kur izvietot teltis.
Jaunzemi, country yard
Jaunzemi, country yardLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Gravtex, SIA
Gravtex, SIAWe produce:
- unique wooden decorative wall panels,
- facade finishing panels made of plywood, which is an ideal solution for finishing buildings and rooms.
Ances Dizains, apparel imprinting
Ances Dizains, apparel imprintingPiedāvājam apģērbu apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Viss mūsu mājas lapā redzamais sortiments paredzēts apdrukai un izšūšanai. Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.
Visi banneri