Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Pinumi, salon - workshop
Pinumi, salon - workshopPinumi. Makes different types of wickerwork from Latvia materials. We make wickworks and we are interested in good quality, so that production would be long lasting.
Kantes krogs, leisure complex
Kantes krogs, leisure complexŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Eiropas reģionālais tūrisma institūts
Eiropas reģionālais tūrisma institūtsTourism news portal Eiropa.lv: tourism news, eCatalogues, seminars, learning, consultations, CV online.
JM Grupa, woodworking
JM Grupa, woodworkingAs the basic entity is a different construction of timber production. Produce skirting boards, window ledges, outside and inside cover ledge, door edges, different cover ledge.
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
ALAUŠYNĖ , guest house
ALAUŠYNĖ , guest houseCozy rooms in the country farmstead. Catering may be entrusted to our care since our café we run is proud having a sign of European culinary heritage of Aukštaitija region. Excursions are organized.
Vītoli, leisure complex
Vītoli, leisure complexLabiekārtotas viesu mājas gleznaina Rāznas ezera krastā, Rāznas nacionālā parka teritorijā. Pie mums ir iespējams rīkot svinīgus pasākumus, atpūsties, kā arī veldzēties Rāznas ezerā. Iespējams dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās.
Florius, SIA
Florius, SIAGalvenā mūsu uzņēmuma pamatnozare ir profesionāla dārza ierīkošana, kopšana, labiekārtošana. Mēs esam šeit, lai padarītu mūsu apkārtējo vidi skaistāku un baudāmāku.
Baltic Media, translation office
Baltic Media, translation officeTranslation office Baltic Media Ltd. is the leading language services company in Northern Europe. It provides translation and localization as well as language training services. Translations from and into Swedish, Finnish, Danish, Icelandic, Norwegian, Faroese, German, English, Polish, Russian, Latvian, Lithuanian and Estonian.
Visi banneri